Začíná sezóna

Zdravím všechny členy oddílu KOBRA Vsetín, výroční členské schůze se zúčastnilo 40 členů a 10 hostů, účast opravdu velká, doufám,že aspoň v poloviční účasti se bude jezdit na závody v orientačním běhu.

Schůze proběhla v přátelském duchu, zhodnotili jsme minulou sezonu a těšíme se na letošní,čeká nás hodně společných závodů a akcí. Budeme pořádat jarní oblastní žebříček, pojedeme na vícedenní závody a někteří členové oslaví kulaté narozeniny.

Proběhly nové volby do výboru,zvoleni byli : Vladimír Maliňák, Vladimír Hrbas, Milan Černík, Josef Janků a Jitka Trávníčková. V nejbližší době se výbor sejde a rozdělí funkce a práci.

Odměněni byli nejúspěšnější závodníci loňské sezony : Dětské kategorie : Anička Štěpánková, Markétka Janků a Adélka Štěpánková, z dospělých nás nejlépe reprezentoval v loňském roce Víťa Švestka.

Oddílové příspěvky jsou stanoveny : do kat. HD14: 800,- Kč, od kat. HD 16 nahoru : 1000,- Kč. Prosím,zaplatit do začátku sezony, buď v hotovosti pokladníkovi nebo na účet č.153481618/0300. Prosím, do zprávy pro příjemce, napište od koho to je a na co to je. Děkuji.

Přeji všem úspěšný nový rok a hlavně správný směr. Jitka